parallax
parallax

ROBBIE X POCKIES voor Stichting ALS Nederland

Ha vrienden en vriendinnen,

We vallen even met de deur in huis. Bij Pockiesvriend en boxershort-fanaat Robbert is drie jaar geleden ALS geconstateerd. Ondanks dat de ziekte zijn lichaam stukje bij beetje kapot maakt, blijft Robbert altijd positief en strijdvaardig.

 Samen met Robbert zijn we gaan kijken hoe we een klap kunnen uitdelen aan deze kloteziekte. Hoe? Zijn eigen ROBBIE x Pockies boxershort.

Een onderbroek met gespierde arm en gebalde vuist die klaar is om de strijd aan te gaan. En die strijd gaan we aan, want alle winst die de ROBBIE pakt gaat rechtstreeks naar Stichting ALS Nederland. Omdat er op dit moment nog geen behandeling of medicijn bestaat, is het geld hard nodig voor meer wetenschappelijk onderzoek dat ons de pet ver te boven gaat. Wil je er dus goed uitzien en ook nog eens ALS de wereld uit helpen vanaf je bank? De ROBBIE x Pockies boxer is vanaf nu te halen in je favoriete webshop, zowel voor mannen als vrouwen.
 
XXX

Robbert,
Stichting ALS Nederland
en
 De jongens van de Poooockies

ROBBIE X POCKIES voor Stichting ALS Nederland

Kijk 'm dan, de Robbie. Gaat heel erg goed op jouw bil staan maar nog veel meer bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek van Stichting ALS Nederland. Hieronder nog een lijstje met facts om je nog harder over die aankoop-streep te trekken:

- 100% Gekamd biologisch katoen
- 2 Steekzakken voor je dagelijkse snacks
- Award-winning fit
- Glutenvrij
- Doet het goed onder kerstbomen

SHOP ROBBIE X POCKIES
Share your ROBBIES on Instagram